IVAR DAKAR (TALK)SHOW 2021 JE TU!

Vážení zákazníci, návštevníci nášho webu, drahí fanúšikovia športu a najmä toho motoristického. Viacerí z Vás dobre vedia, že sa spoločnosť IVAR CS snaží už veľa rokov pomáhať českým a slovenským športovcom k úspechu, a k naplňovaniu ich snov. Športovci,…
IVAR DAKAR (TALK)SHOW 2021 JE TU!

Vážení zákazníci, návštevníci nášho webu, drahí fanúšikovia športu a najmä toho motoristického.

Viacerí z Vás dobre vedia, že sa spoločnosť IVAR CS snaží už veľa rokov pomáhať českým a slovenským športovcom k úspechu, a k naplňovaniu ich snov. Športovci, ktorých podporujeme, majú veľké medzinárodné úspechy a my sme na nich právom hrdí. Úplne špeciálnou kapitolou z plejády nášho supportu, nádejných českých a slovenských športovcov, je pre nás potom odvetvie motoršportu a hlavne diaľkových rally, ktorým vládne závod najťažší a najposvätnejší, rally Dakar.

A preto sme si pre Vás pripravili malé prekvapenie, ktoré je zároveň poďakovaním našim účastníkom tejto rally, ktorí sa jej v roku 2021 zúčastnili. Celkovo sme pre Vás pripravili 3 diely talkshow, v ktorých sa postupne predstavia motoristické osobnosti ako Štefan Svitko, Martin Macík so svojou posádkou, či členovia tímu Moto Racing Group.

Samotná talkshow vznikala v priestoroch školiaceho strediska našej spoločnosti, pod dirigentskou taktovkou moderátora Petra Suchoňa a veríme, že sa máte na čo tešiť!

Prvý diel IVAR DAKAR SHOW môžete vidieť už 18.2.2021 o 18:00, kedy bude hosťom Petra Suchoňa motocyklový závodník a dakarská legenda Štefan Svitko, a to naživo na firemnom FB profile na nasledujúcom odkaze: https://www.facebook.com/events/1041457199674679

IVAR CS spol. s r.o.