Nové regulácie s WiFi pre fancoily radu IVAR.SL

Moderné technológie stále viac prenikajú do našich domácností a užívatelia si už zvykli, že nastaviť alebo sledovať zariadenia v domácnosti cez aplikácie v telefónoch či tabletoch je veľmi pohodlné a prináša rad výhod.
Nové regulácie s WiFi pre fancoily radu IVAR.SL

Ani v riadení nami dodávaných fancoilov radu IVAR.SL to nie je inak a výrobca novinkovo ponúka takéto typy regulácií s WiFi, ako pre vstavané regulácie vo fancoiloch pod označením EWF644II, tak aj pre nástenné ovládače radu IVAR.649 pod kódmi EWG649II v čiernom vyhotovení alebo EWW649II v bielom vyhotovení. Tieto ovládače dokážu riadiť až 30 pripojených fancoilov.

Ovládanie manuálne aj online

 online.jpg

Podľa nastavenia pri spárovaní je možné riadiť fancoily cez aplikáciu pomocou domácej WiFi len miestne, alebo nastaviť komunikáciu cez internetové pripojenie, a potom je možné fancoily ovládať odkiaľkoľvek s prístupom k internetu.

Pre ovládanie je potrebné stiahnuť si zdarma poskytovanú aplikáciu InnovApp Fancoils. Je dostupná ako pre platformu Android na Google Play, tak taktiež pre zariadenie Apple cez Apple Store. Pre Android je vyžadovaná minimálne verzia 4.1.1, pri smartphonoch Apple musí byť použitý operačný systém IOS 8.0 alebo vyšší.

 app.jpg

Táto aplikácia však rozhodne nie je iba módnym výstrelkom, výrazne totiž vylepší ovládanie vášho fancoilu, a to predovšetkým tým, že umožní jeho týždenné časové programovanie, čo je určite najvýraznejšie rozšírenie. Môžete vytvárať časové úseky a im priraďovať jednu z troch nastaviteľných požadovaných teplôt.

Fancoily je možné zaradiť do vytvorených skupín, napríklad po jednotlivých poschodiach a nastavovať spoločné podmienky.

Pre rýchle zmeny podľa momentálnych požiadaviek užívateľa je možné prejsť do manuálneho režimu a po potrebnú dobu obchádzať naprogramované nastavenie.

Režim zámok

Pre zvýšenie zabezpečenia je možné prístup do aplikácie chrániť heslom.

Aplikácia nevyžaduje zriadenie statickej IP adresy, ani nie sú vyžadované žiadne špecifické nastavenia routeru.

V aplikácii je možné nastaviť, či chcete dostávať informácie a upozornenie o prevádzke fancoilu i v prípade, že aplikáciu zrovna nepoužívate. Rozhodnutie je tak ponechané na užívateľovi.

Nespornou výhodou aplikácie je jej možnosť zakázať ovládanie fancoilu cez reguláciu. Ovládanie je potom možné iba prostredníctvom smartphónu alebo tabletu, čo je veľmi výhodné napríklad pri hoteli a penziónoch, kde je týmto spôsobom hosťom zamedzené meniť nastavenie fancoilu. Túto funkciu je možné nastaviť použitím režimu zámok.

innova.jpg

Verím, že si tieto nové regulácie rýchlo nájdu svojich priaznivcov, a že sa s nimi zoznámia aj projekčné a montážne firmy, ktoré svojich zákazníkov na tieto novinky upozornia. Nové regulácie sú ponúkané už v novom cenníku IVAR CS 2021.

Podrobnosti k reguláciám pre fancoily IVAR.SL nájdete na našich webových stránkách.

Za IVAR CS spol. s r.o.
Radislav Ardely, obchodno - technický zástupca

Súvisiace kategórie

Související články

Nové tepelné čerpadlo Thermia, bezkonkurenčný komfort aj v tých najchladnejších dňoch.

Nové tepelné čerpadlo Thermia, bezkonkurenčný komfort aj v tých najchladnejších dňoch.

Nová verzia PROTECH CD 712

Nová verzia PROTECH CD 712

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023