Novinka v sortimente doplnkov pre fancoily EGWW - LCD nástenný ovládací panel

Zdá sa, že avizované oteplovanie klímy sa pomaly stáva realitou a preto sa veľmi výrazne zvyšujú požiadavky na inštaláciu chladiacich systémov nie len v kanceláriách a na pracoviskách, ale taktiež v rodinných domoch a bytoch a stále častejšie i v…
Novinka v sortimente doplnkov pre fancoily EGWW  - LCD nástenný ovládací panel

Zdá sa, že avizované oteplovanie klímy sa pomaly stáva realitou a preto sa veľmi výrazne zvyšujú požiadavky na inštaláciu chladiacich systémov nie len v kanceláriách a na pracoviskách, ale taktiež v rodinných domoch a bytoch a stále častejšie i v hotelových izbách. To, čo bolo predtým skôr výnimkou, sa dnes stáva bežným doplnkom základných požiadaviek užívateľov.

Pretože v posledných rokoch stále výrazne narastá predaj tepelných čerpadiel, je takmer jasné, že sa investori budú zaujímať o možnosti plného využitia potenciálu týchto zdrojov. Vo väčšine prípadov vedia tepelné čerpadlá nie len slúžiť ako zdroj vykurovania, ale i ako zdroj chladenia a potom už je len krok k využitiu nástenných alebo podstropných, prípadne stropných fancoilov.

Ich kombinácia napríklad s podlahovým vykurovaním má veľa výhod a predovšetkým eliminuje snáď jediný a najväčší nedostatok podlahového vykurovania, a to je zotrvačnosť. Na jar a na jeseň, kedy často dochádza k výrazným výkyvom teplôt sa fancoil dokáže postarať o veľmi rýchle dodanie tepla do vykurovaného priestoru a súčasne ten istý prístroj v letnej prevádzke bezchybne miestnosť chladí.

Spoločnosť IVAR CS ponúka celú škálu fancoilov pre tieto účely, či už typy IVAS.SL, IVAR.SLS, prípadne vstavané IVAR.SLI alebo zaujímavú nástennú podstropnú verziu IVAR SLW FILOMURO. Alternatívou k tomuto modelu je potom typ IVAR.EGWW, ktorý svojim vzhľadom zodpovedá vnútorným klimatizačným jednotkám a je dodávaný vo výkonoch chladenia od 2,15 do 4,7kW (pri hodnotách chladiacej vody 7/12 °C).

Tieto obľúbené modely sú bežne dodávané s jednoduchým a prehľadným infra diaľkovým ovládaním, pomocou ktorého je možné riadiť všetky funkcie a taktiež programovať časové režimy.

Samozrejme, tentokrát výrobca vyhovel požiadavkám užívateľov prevažne zo skupiny správcov verejných budov a hotelov, kde sa diaľkové ovládania strácali a nebola možnosť ich nijako zabezpečiť.

Novinkou aktuálneho cenníka IVAR CS 2018, ktorý vychádza už budúci mesiac, bude možnosť doobjednať si k fancoilu IVAR.EGWW taktiež nástenný LCD ovládací panel, ktorý je štvoržilovo prepojený s fancoilom. Na tomto elegantnom ovládacom prvku s veľkým výrazným displejom je možné riadiť všetky funkcie fancoilu vrátane časového programovania, prepínania režimov, nastavovania pozície vzduchovej clony, atď.

Najvhodnejšia inštalácia je na nástennú krabicu tak, ako je to znázornené v návode na obsluhu, aby sa maximálne zjednodušilo pripojenie. Prístroj je napájaný káblom priamo z fancoilu. Je potrebné dodržiavať všetky pokyny k montáži a nástenný ovládač potom bude dokonale slúžiť svojmu účelu.   

Vychutnajte si leto v celej jeho kráse, ale majte možnosť prispôsobiť si tepelnú pohodu svojho interiéru tak, ako je Vám to príjemné. 

 

Za spoločnosť IVAR CS spol. s r.o.
Radislav Ardely, technický manažér

Soubory

Související produkty

  • IVAR.EGWW
  • IVAR.EGWW 10
  • IVAR.EGWW 13
  • IVAR.EGWW 15
  • IVAR.INST
  • IVAR.OPTIONAL

Súvisiace kategórie

Související články

Nové tepelné čerpadlo Thermia, bezkonkurenčný komfort aj v tých najchladnejších dňoch.

Nové tepelné čerpadlo Thermia, bezkonkurenčný komfort aj v tých najchladnejších dňoch.

Nová verzia PROTECH CD 712

Nová verzia PROTECH CD 712

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023