Nový webserver IVAR.ESW544II pre diaľkové riadenie fancoilov rady IVAR.SL, SLI a SLS

Fancoily sú veľmi dobrým riešením pre vykurovanie a chladenie objektov ako sú hotely, penzióny alebo kancelárske budovy, hlavne pokiaľ je zdrojom energie tepelné čerpadlo. Pri návrhoch týchto objektov dostávame často od investorov otázku na možnosť…
Nový webserver IVAR.ESW544II pre diaľkové riadenie fancoilov rady IVAR.SL, SLI a SLS

Fancoily sú veľmi dobrým riešením pre vykurovanie a chladenie objektov ako sú hotely, penzióny alebo kancelárske budovy, hlavne pokiaľ je zdrojom energie tepelné čerpadlo.

Pri návrhoch týchto objektov dostávame často od investorov otázku na možnosť diaľkovej správy týchto zariadení. Nikto nechce energiou plytvať. V prípade hotelov a penziónov je táto požiadavka ešte jasnejšia, pretože je potrebné riešiť vykurovanie miestností v závislosti od obsadenosti, a pritom zohľadniť i rezervačný systém.

Spoločnosť IVAR CS výrazne rozšírila možnosť diaľkového riadenia fancoilov rady IVAR.SL, SLI a SLS doplnením sortimentu ponúkaného príslušenstva o webserver IVAR.ESW544II.

Pomocou obsluhujúceho programu na webových stránkach alebo pomocou aplikácie InnovAppHome v tablete či inteligentnom telefóne, umožňuje toto zariadenie diaľkovú správu a riadenie fancoilov za predpokladu, že je webserver pripojený k internetu.

Webserver IVAR.ESW544II môže byť pomocou sériového vedenia ModBus RTU pripojený priamo k elektronickému nástennému ovládaču ECA649 alebo k elektronickým reguláciám ECA644, ECA647, ESD659, pokiaľ sú doplnené kartou rozhrania IVAR.660.

Pripojenie webserveru je viac menej jednoduché a je veľmi podrobne popísané v návode na obsluhu, rovnako ako ovládanie vlastného programu. Ten umožňuje pripojenie a riadenie jednotlivých fancoilov, časové programovanie teplôt v priebehu dňa a týždňa, voľbu režimov VYKUROVANIE alebo CHLADENIE, prepínanie režimov AUTO, MAX, MIN a NOČNÝ, a veľa ďalšieho. Celé ovládanie je veľmi intuitívne a v českom jazyku.

Aplikácia InnovAappHome je voľne stiahnuteľná na Apple Store aj na Google Play. Aplikácia Vám umožní ovládať celý systém pomocou inteligentného telefónu alebo tabletu, či už z domova, alebo mimo neho. Používanie našej aplikácie je veľmi jednoduché. Stačí pripojiť tento webserver, nastaviť prepojenie s Vašim inteligentným telefónom alebo tabletom, a môžete začať ovládať systém priamo z Vášho zariadenia.

Zhrnutie:

  • Diaľková správa fancoilov z jedného miesta
  • Aplikácia do inteligentného zariadenia
  • Jednoduché intuitívne ovládanie
  • Český jazyk
  • Časové programovanie teplôt

Pre ďalšie informácie sa obráťte na našu obchodno-technickú kanceláriu spoločnosti IVAR CS.

Za spoločnosť IVAR CS spol. s r.o.
Radislav Ardely, obchodno - technický zástupca

Související produkty

Súvisiace kategórie

Související články

Nové tepelné čerpadlo Thermia, bezkonkurenčný komfort aj v tých najchladnejších dňoch.

Nové tepelné čerpadlo Thermia, bezkonkurenčný komfort aj v tých najchladnejších dňoch.

Nová verzia PROTECH CD 712

Nová verzia PROTECH CD 712

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023