Automatické prečerpávacie stanice GENIX

V domácnosti, kde nie je možné odpadovú vodu zviesť priamo do kanalizačnej siete samospádom, je nápomocná malá automatická prečerpávacia stanica GENIX. Základný model prečerpávacej stanice GENIX je vždy inštalovaný priamo za toaletou. Model GENIX 110 je…
Automatické prečerpávacie stanice GENIX

V domácnosti, kde nie je možné odpadovú vodu zviesť priamo do kanalizačnej siete samospádom, je nápomocná malá automatická prečerpávacia stanica GENIX.

Základný model prečerpávacej stanice GENIX je vždy inštalovaný priamo za toaletou. Model GENIX 110 je určený pre WC a je možné pripojiť ďalší jeden vstup, napríklad umývadlo. Typ GENIX 130 je určený pre WC a je možné pripojiť ešte tri zariaďovacie predmety, ako napr. sprchový kút, umývadlo a bidet. Ponúkané typy vynikajú tichou prevádzkou, hlavne vylepšená verzia GENIX COMFORT.

Výrobca aktuálne rozšíril ponuku o ďalšie produkty GENIX WL, ktoré majú pripojenie WC z boku a je tak možné malú stanicu umiestniť napríklad za stenu alebo do kúpeľňovej skrinky. K dispozícii sú potom modely GENIX WL 110 a 130, ktoré majú rovnaké možnosti pripojenia ako spomínaná základná rada. Po novom pribudol i model GENIX VT, ktorý nie je určený pre WC. GENIX VT 010 má jeden horný vstup vhodný napríklad pre drez, umývadlo alebo práčku a umývačku. GENIX VT 030 s ďalšími dvoma bočnými vstupmi je možné pripojiť napríklad vaňu alebo sprchu.

Súčasťou dodávky je všetko potrebné vrátane sady uhlíkových filtrov proti zápachu. Pokiaľ to inštalácia umožňuje, je možnosť odviesť ventiláciu potrubím mimo objekt. V balení sú taktiež nerezové spony a záslepky pre nevyužité vstupné otvory.

Spoľahlivé čerpadlo má výkonný tichý motor a rezací systém s lopatkami z poniklovanej nerezovej ocele.

Oproti mnohým iným zariadeniam má GENIX v prípade blokácie motoru veľmi jednoduchú údržbu – možnosť odpojenia čiastkovej zostavy motoru iba s pomocou dvoch šraubov. K dispozícii je vypúšťací ventil vrátane odvodnej hadičky, čo umožňuje čistý a bezproblémový servis. Systém obsahuje integrované spätné ventily v prívodnom potrubí a pri type 130 i v bočných spodných otvoroch. Ako príslušenstvo je možné zaistiť akustický alarm proti zaplaveniu a trubkový adaptér pre prispôsobenie GENIX pre väčšinu existujúcich zariadení.

Výhody automatických prečerpávacích staníc GENIX

  • Viac možností pripojenia
  • Tichý chod
  • Výkonný a spoľahlivý motor s novým rezacím zariadením
  • Filter proti zápachu
  • Čistá a bezproblémová údržba

 

 

V prípade Vášho zájmu sa obráťte na odborných predajcov, veľkoobchody alebo na našu obchodno - technickú kanceláriu.

Za spoločnosť IVAR CS spol. s r.o.
David Kreuzer, technický manažér

Soubory

Související produkty

Súvisiace kategórie

Související články

Nová verzia PROTECH CD 712

Nová verzia PROTECH CD 712

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

Obehové čerpadlá generácie EVOSTA2, EVOSTA3 a EVOPLUS

Obehové čerpadlá generácie EVOSTA2, EVOSTA3 a EVOPLUS