Dezinfekcia pre každodenné použitie

Dezinfekcia je aktuálnou témou, vo všetkých odvetviach ľudskej činnosti, a to nie len z dôvodu pandémie. Typickým zástupcom dezinfekčných prostriedkov sú výrobky s obsahom chlórnanu sodného. Sú účinné, ale existujú i ďalšie možnosti, a to bez obsahu…
Dezinfekcia pre každodenné použitie

Dezinfekcia je aktuálnou témou, vo všetkých odvetviach ľudskej činnosti, a to nie len z dôvodu pandémie. Typickým zástupcom dezinfekčných prostriedkov sú výrobky s obsahom chlórnanu sodného. Sú účinné, ale existujú i ďalšie možnosti, a to bez obsahu voľného chlóru.

Pre každodennú dezinfekciu rúk, dodáva spoločnosť IVAR CS, gélový prípravok s prídavkom glycerínu GEL.ALCOL MANI. Prípravok nezanecháva nepríjemný pocit lepkavých rúk a naviac ošetruje pokožku dlaní. Gély ALCOL MANI sú dodávané v troch rôznych baleniach, v praktickom balení 200 ml, väčšom 400 ml, či v cenovo najvýhodnejšom, veľkom kanistri s objemom 5000 ml.

Vďaka tomu je možné mať dezinfekciu kedykoľvek so sebou, na cestách i pri práci. Prípravok GEL.ALCOL MANI funguje na báze alkoholu, v gélovej podobe, a obsahuje i potrebné kozmetické zložky, pre starostlivosť o pokožku a dlane. Po použití nie je nutné ruky umývať vodou. Gél sa aplikuje na ruky, zvyšný alkohol sa odparí. Vďaka certifikácii, Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), je GEL.ALCOL MANI účinný i pri prevencii pred ochorením COVID-19.

Pre zaistenie čistoty povrchov, a prevenciu voči baktériám a vírusom, je možné použiť prípravky GEL.OXYGEL (na obrázku vľavo), prípadne GEL.OXYGEL+, ktorý je dodávaný vrátane aplikačného rozprašovača (na obrázku vpravo). Jedná sa o kombináciu účinku aktívneho striebra a peroxidu vodíka. Použitie prípravku GEL.OXYGEL je v pomere riedenia 1:10 s vodou. Rozprašovač GEL.OXYGEL+ je bez nutnosti ďalšieho riedenia. Prípravky nie sú určené pre dezinfekciu pitnej vody, ale iba pre povrchy, plochy, a to vrátane potravinárskych prevádzok, bez nutnosti ďalšieho oplachovania.

Prípravok GEL.OXYGEL+, je dodávaný v praktickom balení, s rozprašovačom s objemom 900 ml, a je pripravený k okamžitému použitiu.

Prípravky GEL.OXYGEL sú ponúkané v kanistroch po 5 alebo 20 kg.

 

Za IVAR CS spol. s r.o.

Ing. Lukáš Markovič - technický manažér

Súvisiace kategórie

Související články

Dezinfekcia pitnej vody

Dezinfekcia pitnej vody