Multilicence k nové verzi TechCON X 9.2 ICS

Nová verze 9.2 vytvorená na novej platforme TechCON X
Multilicence k nové verzi TechCON X 9.2 ICS

Vážení partneri,


chceli by sme Vás informovať, že na základe zvýšeného záujmu o novú firemnú verziu moderného grafického výpočtového programu TechCON X 9.2 ICS bolo rozhodnuté vedením spoločnosti společnosti IVAR CS spol. s r.o. o zakúpení multilicencie, ktorá nám umožní vyjsť v ústrety všetkým potencionálnym záujemcom nielen o program ako taký, ale aj o spoluprácu s našou spoločnosťou.

Nová verze 9.2 vytvorená na novej platforme TechCON X je svojím prevedením prelomová, prináša nový dizajn a výrazne zjednodušuje prácu s programom. Dôvodom vzniku tejto novej verzie je príprava programu na projektovanie v BIM. Spoločnosť ATCON systems plánuje v nasledujúcom roku prípravu modulu pre export projektov do BIM. Aby toto bolo možné, musel program TechCON prejsť zásadnou rekonštrukciou, keďže projekty v BIM sú náročné a v súčasných verziách by sa dali len ťažko vytvoriť.

Pre urýchlenie kreslenie je úplne zjednodušené napojenie vykurovacích telies a okruhov podlahového vykurovania / chladenia. Pre rýchlu zmenu vlastností (a rýchly prehľad) celých častí projektu je zavedené pevné okno vlastností a doplnené rozsiahle prehľady plošných systémov. Pre prípadné zmeny v priebehu realizácie je doplnená plne automatická výmena elementov bez odpojenia potrubia a s automatickou výmenou armatúr u vykurovacích telies. Vzhľadom k veľkému množstvu funkcií je sprehľadnené celé ovládanie programu a podľa potreby je umožnené meniť veľkosť dialógových okien. Program je upravený pre prácu na viacerých monitoroch a celkovo je doladené množstvo existujúcich funkcií.

Veríme, že nová verzia programu TechCON X 9.2 ICS bude pre Vašu prácu v budúcnosti prínosom.


Odkaz pre bezplatné stiahnutie SK verzie TechCON X 9.2 ICS:

https://www.ivarcs.cz/projektanti/techcon/

Inštruktážne videa k programu:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLA2g5gLohho5YVplnyDxPfFhe_oblgYOo

 

S prianím úspešnej spolupráce


Miroslav Kotrouš, technický manažér IVAR CS
+420 724 200 058
mirek@ivarcs.cz

 

Soubory

Súvisiace kategórie

Související články

Nová verzia PROTECH CD 712

Nová verzia PROTECH CD 712

AKCIA IVAR.UNIMIX + MAYLINE SBA sk od 2. 4. 2024

AKCIA IVAR.UNIMIX + MAYLINE SBA sk od 2. 4. 2024

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023