Vaše systémy na dosah jedným kliknutím

Služba DConnect ponúka jednoduché a intuitívne diaľkové ovládanie Vašej inštalácie bez potreby serveru alebo odborného personálu. S DConnect môžete vzdialene spravovať Vaše inštalácie, ako by ste boli priamo pri nich. Vďaka prevádzkovým grafom systému…
Vaše systémy na dosah jedným kliknutím

Služba DConnect ponúka jednoduché a intuitívne diaľkové ovládanie Vašej inštalácie bez potreby serveru alebo odborného personálu. S DConnect môžete vzdialene spravovať Vaše inštalácie, ako by ste boli priamo pri nich. Vďaka prevádzkovým grafom systému budete môcť optimalizovať prevádzku. Taktiež obdržíte okamžité upozornenia na akékoľvek systémové chyby. DConnect Box je kompaktné elektronické zariadenie, ktoré umožňuje jednoduché pripojenie k službe DConnect širokej škály DAB produktov. Všetko, čo potrebujete, je trvalé pripojenie k internetu v mieste inštalácie.

Pomocou aplikácie DAB DConnect APP, ktorá je k dispozícii na Apple Store alebo Google Play, alebo prihlásením na webové stránky dconnect.dabpumps.com, je možné prechádzať rôznymi pripojenými inštaláciami a kontrolovať ich jednotlivé parametre. To všetko pomocou veľmi prehľadného a funkčného užívateľského rozhrania, ktoré Vám umožní mať na dosah ruky množstvo informácií. DConnect je možné použiť vo všetkých hlavných oblastiach: od systémov pre tlakovanie až po cirkulačné systémy, taktiež systémy pre odpadové vody i filtračné systémy bazénov. Jedná sa o viackanálovú službu s vysokou pridanou hodnotou, ktorú je možné použiť s akýmkoľvek systémom, bez ohľadu na jeho povahu a veľkosť. Vďaka tomu, že je modulárny, môže DConnect spravovať až 8 rôznych elektronických čerpadiel veľmi jednoduchým a integrovaným spôsobom.

Služba, ktorá Vám uľahčí život

Vďaka D.Connect môžete jednoducho a intuitívne monitorovať DAB produkty. Naviac môžete na diaľku vykonávať všetky úpravy nastavenia. Vďaka tomu je dosiahnuté kompletné riadenie bez akýchkoľvek neželaných prekvapení.

Hneď pripravený na použitie

D.Connect nevyžaduje žiadnu prípravu na inštaláciu, stačí Vám len pripojenie k internetu a inteligentný telefón.  Potom len vykonajte niekoľko krokov so sprievodcom nastavenia a pripojíte Vaše čerpadlá.

Technológia pre každého

Jedná sa o modernú technológiu, vďaka ktorej ponúka D.Connect systém oveľa viac výhod oproti typickým BMS (systémy riadenia budov) systémom.

pripojeni-kompatibilnich-produkt-copy-1.jpg pripojeni-kompatibilnich-produkt.jpg

Bezkonkurenčné výhody:

Prispôsobený dizajn

Navrhnuté pre servisné aplikácie v domových i komerčných systémoch.

Software & hardware

Nie je potrebné kupovať žiadny nákladný software, ani nemusíte platiť za akutalizácie či určené pracovné stanice.

Použitie

Nie je potrebná žiadna pevná pracovná stanica, pretože základom D.Connect je jeho prenášateľnosť, takže všetko čo potrebujete, je pripojenie k internetu.

Hodnota

Znižuje celkové náklady a zároveň zvyšuje hodnotu Vašej nehnuteľnosti.

Aplikácia & plocha

Stiahnite si aplikáciu z App Store alebo Google Play, alebo navštívte stránku internetofpumps.com a ste pripravení zobraziť pripojené systémy v sieti a kontrolovať ich individuálne nastavenie. Užívateľské rozhranie nemôže byť zreteľnejšie a funkčnejšie, a prináša Vám všetky údaje doslova na dosah ruky.

Kompaktné elektronické zariadenie D.Connect môže byť použité k jednoduchému prepojeniu so širokou radou DAB produktov, ako nových, tak už predtým nainštalovaných. Jedinou potrebnou vecou je drôtové prepojenie na mieste inštalácie a môžete začať!

Obsah balenia:

  • Connect Box
  • Nástenný napájací zdroj, zásuvka a ferritové jadro
  • Šrauby a hmoždinky pre nástennú inštaláciu
  • DIN montážna lišta
  • Elektrické konektory pre Modbus, Canbus, I/O, reléové pripojenia
  • Návod na inštaláciu a použitie

Jedno rozhranie pre všetky aplikácie

D.Connect systém môže byť použitý pre všetky hlavné aplikácie: od systémov posilňovania tlaku cez systémy obehových čerpadiel, od systémov rekuperácie odpadovej vody až po systémy filtrovania vody v bazénoch.

Jedná sa o viackanálovú službu s pridanou hodnotou, ktorá môže byť použitá s akýmkoľvek systémom, bez ohľadu na jeho povahu či veľkosť, naviac v rovnakom prostredí a s rovnakými nástrojmi. D.Connect je modulárny systém, ktorý môže ovládať až 8 rôznych inštalácií jednoduchým a integrovaným spôsobom.

Inteligentné riadenie budov

D.Connect umožňuje ľahké, kontrolované a inteligentné riadenie systémov, pričom znižuje režijné náklady a zvyšuje celkovú hodnotu nehnuteľnosti na základe výkonu a celkového komfortu.

 

Za společnost IVAR CS spol. s r.o.
David Kreuzer, technický manažér

Soubory

Súvisiace kategórie

Související články

Nová verzia PROTECH CD 712

Nová verzia PROTECH CD 712

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

Obehové čerpadlá generácie EVOSTA2, EVOSTA3 a EVOPLUS

Obehové čerpadlá generácie EVOSTA2, EVOSTA3 a EVOPLUS