Nové microsite k čerpadlám radov FX a DTRON

Nový inovatívny rad kalových čerpadiel FX, ktorý rozširuje ponuku výkonov a možností inštalácie v oblasti čerpania odpadových vôd, má teraz svoju vlastnú microsite. https://fx.dabpumps.com/sk/ Tieto ponorné kalové čerpadlá slúžia pre vypúšťanie mierne…
Nové microsite k čerpadlám radov FX a DTRON

Nový inovatívny rad kalových čerpadiel FX, ktorý rozširuje ponuku výkonov a možností inštalácie v oblasti čerpania odpadových vôd, má teraz svoju vlastnú microsite.

https://fx.dabpumps.com/sk/

Tieto ponorné kalové čerpadlá slúžia pre vypúšťanie mierne znečistenej, podzemnej alebo dažďovej vody v komerčných budovách; čerpadlá sú vhodné pre aplikácie, vyžadujúce vysokú výtlačnú výšku. Čerpadlá sú certifikované podľa nariadenia o odpadových vodách EN 12050-2. Sú vhodné pre pevné inštalácie so zdvíhacím zariadením alebo prenosné, pokiaľ sú umiestnené priamo na dne nádrže. Výstupné pripojenie je prírubové i závitové. Čerpadlá sú konštruované pre rýchlu údržbu vďaka konštruktívnemu riešeniu, ktoré poskytuje jednoduchý prístup k hlavným komponentom čerpadla. Otvorené obežné koleso a gumový povrch proti opotrebeniu, sú vhodné pre použitie i v prítomnosti abrazívnych častíc. Dvojitá mechanická upchávka, z karbidu kremíku, úplne chránená v olejovej komore a umiestnená mimo čerpanú kvapalinu.

Novú microsite majú taktiež automatické ponorné čerpadlá pre úžitkovú vodu DTRON. Prezrieť si ich môžete na tomto odkaze:

https://dtron.dabpumps.com/sk/

DTRON je rad 7" elektronických ponorných čerpadiel s viacerými obežnými kolesami. Sú určené k čerpaniu čistej vody zo studní, jímok a nádrží. Možné použitie pri kompletnom i čiastočnom ponorení, alebo pri čerpaní na povrchu (s vhodným príslušenstvom). Sú vhodné pre použitie v domovom sektore k zvyšovaniu tlaku, opätovnému využitiu dažďovej vody, zahradkárčeniu a zavlažovaniu. Čerpadlo môže byť inštalované taktiež horizontálne. K dispozícii je taktiež vo vyhotovení X, s 1" vstupom a v zostave X, ktorá zahŕňa saciu hadicu, s dĺžkou 1 meter a plavák zabraňujúci nasávaniu nečistôt zo dna. Celé čerpadlo má stupeň krytia IP68. Pomocou príslušenstva DOC68 (na vyžiadanie) je možné ho použiť ako povrchové čerpadlo so stupňom krytia IP68, vtedy môže byť použité pod hladinou vody. Na vyžiadanie je k dispozícii taktiež vyhotovenie s certifikátom na pitnú vodu. Súčasťou čerpadla je expanzná nádoba, takže nie je potrebná žiadna externá expanzná nádoba.

V prípade, že Vás tieto čerpadlá zaujali, môžete sa obrátiť s dopytom a požiadavkami, na našich obchodno-technických zástupcov - kontakty tu.

Za IVAR CS spol. s r.o.
David Kreuzer, technický manažér

Související produkty

Súvisiace kategórie

Související články

Nová generácia automatických ponorných čerpadiel DAB.DIVERTRON

Nová generácia automatických ponorných čerpadiel DAB.DIVERTRON

Automatické čerpadlo DAB.DTRON 3 pre systémy s využitím dažďovej vody

Automatické čerpadlo DAB.DTRON 3 pre systémy s využitím dažďovej vody

Odčerpávanie odpadovej vody - GENIX

Odčerpávanie odpadovej vody - GENIX