E.SYBOX MINI 3 – pokrok nezastavíš…

Vďaka technologickému know-how získanému za 40 rokov histórie, sa môže výrobca čerpacej techniky DAB PUMPS pýšiť zahájením výroby nového modelu E.SYBOX MINI 3, ktorý je najkompaktnejším zariadením na svete. Kompaktná automatická posilňovacia domáca…
E.SYBOX MINI 3 – pokrok nezastavíš…

Vďaka technologickému know-how získanému za 40 rokov histórie, sa môže výrobca čerpacej techniky DAB PUMPS pýšiť zahájením výroby nového modelu E.SYBOX MINI 3, ktorý je najkompaktnejším zariadením na svete.

Kompaktná automatická posilňovacia domáca vodáreň pre zásobovanie vodou rodinného domu. E.SYBOX MINI 3 zaručuje pohodlie konštantného tlaku a úsporu energie vďaka technológii frekvenčného meniča v domácich vodovodných rozvodoch. Zariadenie je vhodné pre použitie v domácich systémoch a pre zavlažovanie. E.SYBOX MINI 3 nevyžaduje žiadne ďalšie komponenty pre jeho inštaláciu. Skladá sa z vysoko frekvenčného samonasávacieho čerpadla, riadiacej jednotky s frekvenčným meničom, snímača tlaku a prietoku, LCD displeja s vysokým rozlíšením a z tlakovej nádoby s objemom 1 l. Dvojité pripojenie nasávania a výtlaku umožňuje vertikálnu aj horizontálnu inštaláciu. Vďaka kompaktnej veľkosti je inštalácia taktiež možná v malých priestoroch bez veľkej výmeny vzduchu.

Výhody

  • Konštantný tlak vody: inteligentné riadenie čerpadla automaticky prispôsobivé prevádzke
  • Tichá prevádzka: čerpadlo je tiché ako moderná umývačka riadov (45 dB(A) pri bežnom použití)
  • Jednoduchý výber: jeden variant pre všetky potreby posilnenia tlaku v domácnosti / na záhrade
  • Jednoduchá inštalácia: kompaktné vyhotovenie — domácu vodáreň stačí pripojiť a môžete čerpať
  • Jednoduchá a spoľahlivá prevádzka: užívateľsky prívetivá LCD obrazovka, cez ktorú máte prístup ku všetkým informáciám, ochrana proti tvorbe ľadu, antivibračné podložky vhodné pre zvislú aj vodorovnú montáž
  • Nízka energetická náročnosť — šetrí Vaše peniaze

Aplikácia

  • Ideálna voľba pre obytné budovy až s 3 poschodiami
  • Posilnenie tlaku z vodovodného potrubia: tlak vody je posilňovaný vodou z mestského vodovodného potrubia.
  • Posilnenie tlaku z nádrží: tlak vody je posilňovaný vodou zo strešných nádrží, z prerušovacích nádrží a pozemných nádrží, vrátane nádrží na dažďovú vodu
  • Posilnenie tlaku zo studní: čerpadlo čerpá vodu z hĺbky až 8 metrov
  • Vhodné pre vnútorné aj vonkajšie inštalácie: vodeodolné. Trieda krytia motora zodpovedá IP44, trieda izolácie F
  • Možnosť horizontálnej alebo vertikálnej inštalácie, vrátane inštalácie v tienených priestoroch

Malé rozmery a úspora energie

E.SYBOX MINI 3 je ideálnym riešením k posilneniu tlaku vody v domácnosti. Jedná sa o revolučný systém, ktorý zaisťuje nové inštalačné výhody a vďaka malým rozmerom je ho možné inštalovať napríklad aj do skrinky pod drez. E.SYBOX MINI 3 nevyžaduje žiadne ďalšie komponenty, pretože sa skladá zo samonasávacieho viacstupňového čerpadla a z elektroniky pre kontrolu a riadenie tlaku a prietoku.

Konštrukcia E.SYBOX MINI 3 je koncipovaná tak, aby sa systém jednoducho prispôsobil každému typu inštalácie. Horizontálne alebo vertikálne pripojenie šetrí miesto pri inštalácii a je jednou z viacerých výhod tohto zariadenia. Podľa voľby inštalácie je potom možné vybrať vstupné a výstupné pripojenie, zvyšok otvorov zostane zaslepený. Čerpadlo je vybavené spätným ventilom, ktorý je možné podľa potreby jednoducho demontovať a vykonať jeho údržbu. Horná časť zariadenia umožňuje jednoduchý prístup k technickým častiam čerpadla.

Tichá prevádzka

Nový model E.SYBOX MINI 3 s tromi obežnými kolesami, vodou chladeným motorom a uzatvorením celého systému pomocou špeciálneho materiálu ABS umožňuje odhlučnenie pri štandardnej prevádzke na hodnotu 45 dB. Naviac je E.SYBOX MINI 3 vybavený antivibračnými podložkami vhodnými pre zvislú aj vodorovnú montáž.

Funkciu a ekonomickú prevádzku E.SYBOX MINI 3 je možné sledovať na LCD displeji s vysokým rozlíšením. Užívateľsky prívetivé rozhranie umožňuje prístup ku všetkým informáciám a vďaka nemu je taktiež možné prispôsobiť hlavné nastavenie podľa špecifičnosti danej aplikácie. E.SYBOX MINI 3 je ďalej opatrený ochranným zariadením, ktoré zabraňuje tvorbe ľadu vo vnútri zariadenia. Ochrana sa aktivuje v prípade poklesu teploty blížiacej sa k bode mrazu.

Príslušenstvo

Držiak E.SYWALL

Pomocou držiaku E.SYWALL je možné elektronickú vodáreň zavesiť na stenu a ušetriť tak viac priestoru. Každý E.SYBOX MINI 3 je už od výroby pripravený pre prípadné zavesenie.

Držiak E.SYGRID

K dispozícii je taktiež aj nové príslušenstvo E.SYGRID – sada krytov pre zabránenie vniknutiu napr. hmyzu a E.SYCOVER kryt pre zabránenie vniknutiu vody pri vonkajšej inštalácii.

Vďaka týmto vlastnostiam je E.SYBOX MINI 3 najrozvinutejším systémom v oblasti posilnenia tlaku a skvelo dopĺňa už teraz ucelenú radu E.SYLINE.

Získajte viac informácií o produkte

Zaujala Vás domáca vodáreň E.SYBOX MINI 3 spoločnosti DAB? Pozrite sa na stránku produktu na našom webe, alebo kontaktujte obchodno-technickú kanceláriu spoločnosti IVAR SK, spol. s r. o.

 

Za spoločnosť IVAR CS spol. s r.o.
David Kreuzer, technický zástupca

DAB_LOGO.jpg

Soubory

Související produkty

  • DAB.ESYBOX MINI 3
  • DAB.ESYBOX MINI 3 KIWA
  • DAB.ESYBOX
  • DAB.ESYBOX MINI 3

Súvisiace kategórie

Související články

Nová verzia PROTECH CD 712

Nová verzia PROTECH CD 712

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

IVAR CS ako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

ESYBOX MINI 3 S NOVOU TVÁROU

ESYBOX MINI 3 S NOVOU TVÁROU